Direktlänk till inlägg 25 juni 2013

Yohio min ängel ♥ Del 3

Av yohio-noveller - 25 juni 2013 11:20

Här kommer del 3! Hoppas ni tycker den är bra :3

 

DEL 3 ♥

" Okej ska vi ses vid fiket kl 1? /Yohio" skrev han. " Okej ses där! /Emma ♥" svarade jag. Sedan kollade jag på klockan den var redan tolv. Jag gick in till badrummet och fixade till mitt smink lite. Sedan lockade jag mitt hår efter ungefär 45 min var jag klar. Jag gick till hallen och tog på mig mina skor och min jacka. 

- Hej då mamma! ropade jag.

- Hej då gumman var inte borta för länge jag hade tänkt att vi skulle se på en film ikväll! svarade hon. 

- Okej!  sa jag och sedan gick jag ut och ner för trapporna. Jag gick med snabba steg ner mot stan jag ville u inte bli sen. När jag kom till fiket gick jag in ch satte mig vid ett bord. Jag tog upp mobilen och kollade vad klockan va, det var ungefär 5 min kvar tills klockan var 1. Och efter ungefär 5 min kom som sagt Yohio in. Jag ställde mig upp och kramade honom.

- Hej, sa han sedan..

- Hej, svarade jag honom. Vi både beställde cupcakes med  rosa frosting på. När vi hade fått dom satte vi oss ner och började prata.

- Så Emma kan du inte berätta lite om dig själv? frågade Yohio och log. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. Men till slut så började jag prata.

- Det finns nog inte så mycket att berätta men jag heter Emma som du redan vet, och jag är 16 år. Jag går alltså första året på gymnasiet jag går i linjen foto och media. Jag bor i en lägenhet med min mamma, mina föräldrar är skilda, sa jag.

- Okej, sa Yohio, du vet nog redan ganska mycket om mig, sa han sedan. 

- Men berätta ändå! sa jag och skrattade. Han skrattade också. Sedan började han berätta om hans år som medlem i bandet Seremedy och när dom spelade i Japan. Sedan berättade han om hur han bildade solo karriär. Vi pratade säkert i timmar, plötsligt la jag märke till klockan som satt på väggen och såg att klockan redan var halv 5. 

- jag måste nog gå nu. Men jag har haft jätteroligt, sa jag.

- Okej ja vi måste göra om det här! sa han och skrattade. Vi gick ut från fiket och började gå, efter e stund kom vi till Ica och våra vägar skulle skiljas åt. 

- Hej då, sa han och kysste mig rätt på munnen!

- Hej då, sa jag och kände hur jag rådnade. Han kramade mig och sedan gick han. På vägen hem ville jag bara skrika av lycka men jag lyckades behärska mig.

 

Jag vet att jag tjatar mycket om kommentarer men det skulle vara roligt att veta vad gör bra och vad jag gör dåligt!

Så kommentera!!

Hej då   

#Yohio

 
 
Ingen bild

Julia

1 juli 2013 12:19

Jätte bra längtar tills del 4 kommer
:-)

 
COCOS

COCOS

10 juli 2013 12:55

Jag tyckte det var super bra. Jag har got in varje dag sedan detta inlägg och bara väntat på mer i från dig! Du får gärna gå in på min blogg www.seremedynoveller.blogg.se :) :)

http://www.seremedynoveller.blogg.se

 
Ingen bild

YOHIO lover

18 juli 2013 13:24

Jättebra novell!! När kmr nästa del??

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av yohio-noveller - 13 augusti 2013 08:58

Här kommer del två! _______________________________________________________________________________________________________Our story! - Okej, sa Yohio, jag berättar väll om mig själv, sa han. - 2010 så började jag spela i bandet Seremedy jag sp...

Av yohio-noveller - 12 augusti 2013 18:34

Hej jag vet att jag inte har bloggat på jättelänge!  Men nu ska jag börja med en ny novell eftersom att jag inte blev nöjd med den förra. Hoppas ni gillar den    __________________________________________________________________________________...

Av yohio-noveller - 26 juni 2013 20:11


Hej alla söta läsare! Jag har tyvärr inte kunnat blogga idag, för jag har inte varit hemma. För er som inte har läst dom första delarna av min novell än gör det! Här kommer en liten bild på snyggingen ♥                                       ...

Av yohio-noveller - 24 juni 2013 14:40

Del 2 ♥      - Okej åt vilket håll ska du? frågade Yohio. - Jag bor precis brevid Ica, svarade jag. Jag kunde inte slita mina ögon från hans ansikte, han var så vacker! - Jag ska också åt det hållet. Är det okej ifall jag går med dig...

Av yohio-noveller - 24 juni 2013 14:33

Hej! Idag upptäckte jag att jag hade fåt 15 unika besökare och hela 155 sidvisningar! TACK    .  Här kommer två bilder.     Del två av "Yohio min ängel" kommer snart upp här. Hej då!! ...

Presentation


Hej! På denna blogg kommer jag skriva Yohio noveller, alltså noveller som Yohio är med i. Jag vill inte berätta saker om mig själv förutom att jag är en tjej på 12 år som älskar Yohio! Hoppas ni tycker min blogg är bra och läser novellerna♥

Fråga mig

1 besvarad fråga

Klocka ^ ^


Get your own Digital Clock

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<<
Juni 2013 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards